Survivor: Η χθεσινή αποχώρηση από τους Μπλε και τα προφητικά λόγια του Λιανού

Όταν ξεκινούσε το φετινό Survivor 4, ο Γιώργος Λιανός είχε προειδοποιήσει τους πάντες ότι θα είναι το πιο σκληρό, το πιο διαφορετικό όλων! Ότι παίκτες και θεατές θα ζήσουν στιγμές που δεν φαντάζονται, που δεν περνάν από το μυαλό τους.

Advertisement

Προφητικά τα λόγια του παρουσιαστή αφού για μια ακόμη φορά στο επεισόδιο του Survivor, χθες βράδυ είχαμε την απόλυτη ανατροπή!

Χθες ήταν βραδιά αποχώρησης παίκτη. Στη σέντρα ήταν 3 παίκτες των Μπλε: η Βαλέρια Χοψονίδου, η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Advertisement

Το κοινό αποφάσισε και για άλλη μία φορά προκάλεσε αναταραχή. Η παίκτρια που από χθες δεν θα είναι στον Άγιο Δομίνικο, είναι η Βαλέρια Χοψονίδου.

Γιατί η απόφαση προκαλεί μεγάλη έκπληξη; Μα ποιος θα φανταζόταν ότι μία παίκτρια που έχει εμφανιστεί σε λίγα μόνο επεισόδια του Survivor δεν θα καταφέρει να μείνει ούτε μήνα; Ότι το τηλεοπτικό κοινό θα της δείξει την πόρτα εξόδου πριν καταφέρει να δείξει αν αξίζει;

Advertisement

Η Βαλέρια πάντως δέχθηκε την απόφαση με χαμόγελο λέγοντας: «Δεν το έζησα πάρα πολύ, θα γυρίσω στην οικογένειά μου. Θα μου λείψει πολύ η Ελευθερία που κοιμόμασταν αγκαλίτσα αλλά και όλα τα παιδιά».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement