Survivor: Κρεσέντο Τριαντάφυλλου για Κοψιδά, «τον ηλίθιο κόσμο» και «το φτηνό ριάλιτι» – «Τι κακό τους έχω κάνει;»

Στο χθεσινό Survivor εκτός από το εντυπωσιακό αγώνισμα με τον σιδερένιο κύβο, όπου νικητές βγήκαν με 10-9 οι Μπλε, αυτό που ξεχώρισε ήταν και πάλι το σόου του Τριαντάφυλλου.

Advertisement

Ο τραγουδιστής από την μία έκανε κριτική στα όσα είχε πει κατά την αποχώρησή του από το Survivor ο Γιώργος Κοψιδάς και από την άλλη… συνέχισε να μαλώνει με τους συγκατοίκους του στην παραλία τους.

Για τον Γιώργο Κοψιδά τόνισε ότι ο κόσμος είδε την αλήθεια και τον έβγαλε εκτός, ενώ κράτησε αυτόν μέσα. «Υποτίμησε τον κόσμο και τον έβγαλε ηλίθιο ο Κοψιδάς. Δεν σεβάστηκε τα χρήματα που έδωσε ο κόσμος για να ψηφίσει. Πως είσαι ζεν όταν εσύ δεν δίνεις την καλή ενέργεια ρε φίλε;» αναρωτιόταν μπροστά στην κάμερα ο Τριαντάφυλλος.

Advertisement

Ο τραγουδιστής όμως πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμη επεισόδιο έντασης με την ομάδα του. Κοντραρίστηκε και πάλι με τον Γιώργο Ασημακόπουλο για την φράση του «φτηνό ριάλιτι» κι αναρωτήθηκε όλο παράπονο: «Τι κακό τους έχω κάνει; Γιατί αυτή η ζήλια; Με κατηγορούν ότι κάνω φτηνό ριάλιτι. Φτηνό ριάλιτι το αυτονόητο της ζωής;»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement