Survivor: Ο καβγάς για την τουαλέτα και οι νέες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου «Δεν σας φοβάμαι»

Νέα εποχή στο Survivor με τις δύο ομάδες να έχουν ενωθεί πλέον σε μία παραλία αλλά και τις εντάσεις να γίνονται ακόμη πιο έντονες μεταξύ των παικτών.

Advertisement

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχαμε νέους καβγάδες με αφορμή αυτή τη φορά μία … τουαλέτα, ο Τριαντάφυλλος επιτέλους επέστρεψε στο στίβο του αγώνα αλλά και βγήκε και πάλι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ενώ αρχικά το κλίμα έδειχνε φιλικό στην παραλία των Κόκκινων όπου πλέον συγκατοικούν όλοι μαζί, όταν έφτασε ο Αλέξης Παππάς στην πρώην καλύβα του, το “αστειάκι” του Κώστα Παπαδόπουλου για τον χώρο που καθόταν ο Αλέξης με τον φίλο του Τριαντάφυλλο, άναψε τα αίματα και παρέσυρε στον καβγά Τριαντάφυλλο και Ηλία Μπόγδανο.

Advertisement

Στο στίβο της μάχης με έπαθλο ένα προφιτερόλ με αναψυκτικό, ο Τριαντάφυλλος παρά το ότι οι γιατροί του είπαν να παίξει μετά από 3-4 μέρες, πήρε άμεσα θέση να ριχτεί στη μάχη. Οι Μπλε όμως πήραν με άνεση τον αγώνα με 10-6 κι απόλαυσαν την νίκη αλλά και το προφιτερόλ.

Λίγο αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού, ο Τριαντάφυλλος μετά την ήττα της ομάδας του, πήρε και μία ακόμη κρυάδα: την υποψηφιότητά του και πάλι για αποχώρηση από το Survivor.

Advertisement

Με άνεση – φαινομενική έστω, δήλωσε σε όλους πως … «Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται. Θα με κρίνει και πάλι ο κόσμος. Είμαι εδώ, δε σας φοβάμαι ομάδα μου Κόκκινη!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement