Survivor – Οι βαριές βρισιές του Κονδυλάτου για Κοψιδά: «Αυτός ο μαλ@κας παίζει με την πείνα μας»

Καζάνι που βράζει είναι η ομάδα των Κόκκινων στο Survivor 4! Η επικριτική διάθεση του Περικλή Κονδυλάτου για τον αρχηγό της ομάδας τους, τον Γιώργο Κοψιδά, κάθε μέρα γίνεται και πιο σκληρή.

Advertisement

Ειδικά χθες μετά την ήττα που είχαν στο αγώνισμα από τους Μπλε με σκορ 10-9, ο Περικλής στράφηκε και πάλι με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του ηθοποιού.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, τον κατηγόρησε για εγωιστική συμπεριφορά που τους στοίχισε οριακά την νίκη και μάλιστα δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει μπροστά στην κάμερα του Survivor «μαλ@κα»!

Advertisement

Αφορμή το ότι ο Γιώργος Κοψιδάς θέλησε να αγωνιστεί τελευταίος στο αγώνισμα ώστε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, κάτι που δεν το κατάφερε.

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό σκορ αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη. Η νίκη σε ένα ομαδικό σπορ έχει να κάνει με τις δυνάμεις της ομάδας. Δεν υπήρξε αμεροληψία και προσοχή στην επιλογή αλλά εγωισμός. Μία νίκη σε μία μέρα δεν κάνει κάποιον καλό παίκτη, μπορεί απλά να είναι η μέρα του και να έχει εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα, τον στόχο.

Advertisement

Έπρεπε να δώσει τη θέση στο τέλος σε έναν παίκτη που αυτή τη μέρα φαίνεται να έχει μεγαλύτερη εξοικείωση σε σχέση με κάποιον άλλον. Έγινε μία ψηφοφορία – φιάσκο – τάχα δημοκρατική αφού ο τρόπος που ψηφίσαμε ήταν άνισος. Κάποιοι άνθρωποι παίζουν με εγωιστικά κριτήρια για να τονίσουν στο μυαλό τους την έννοια του αρχηγού, ότι εγώ θα σας φέρω την τροφή, το τρόπαιο του φαγητού. Επειδή δεν ήταν η μέρα του και δεν ήθελε να το αποδεχτεί, χάσαμε. Είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Λυπάμαι πολύ αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο μαλ….ς, αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες.» ήταν τα λόγια του Περικλή Κονδυλάτου για τον Γιώργο Κοψιδά.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement