Survivor – Σοφία Μαργαρίτη: Τι ακριβώς συνέβη με τα παιδιά της; Δείτε το εξώδικο που έστειλε στον πρώην άντρα της!

Χθες ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη, της παίκτριας του Survivor 4, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι τα παιδιά τους ζουν μαζί του και ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση ότι η μητέρα τους θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Advertisement

Σήμερα, μία άλλη εκδοχή βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Η παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, φαίνεται ότι είχε ενημερώσει τον πρώην σύζυγό της για τις κινήσεις της και την απόφασή της να μπει στο ριάλιτι.

Η παίκτρια του είχε στείλει μάλιστα σχετικό εξώδικο στις 21 Δεκεμβρίου στο οποίο όπως ακούσαμε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ενημέρωνε ότι:

Advertisement

«Σας γνωρίζω ότι από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2020 βρίσκομαι χωρίς εργασία, καθώς απολύθηκα από τη μέχρι πρότινος εργασία μου. Τούτο συνετέλεσε στο να διογκωθούν τα ήδη υφιστάμενα οικονομικά μου προβλήματα και να μην μπορώ να βγάλω τα προς το ζην και να προσφέρω το ελάχιστο στα ανήλικα τέκνα μου.

Στο πλαίσιο αυτής της δυσμενούς εξελίξεως αναζήτησα για την επιβίωσή μου αμειβόμενη απασχόληση στο εξωτερικό, που θα προβάλλεται τηλεοπτικά, καθώς έχει άμεση συνάρτηση με τηλεοπτικό προϊόν που θα προβάλλεται σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Αποφάσισα να δεχτώ την απασχόληση αυτή για να ανακάμψω οικονομικά και θα μπορώ στο μέλλον να ζω αξιοπρεπώς εγώ και τα ανήλικα τέκνα μου».

Advertisement

Στο εξώδικο, σημειώνεται ακόμη ότι δεν θα μπορεί για λίγους μήνες να έχει επικοινωνία με τα παιδιά και πως αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι παραιτείται από το δικαίωμά της επικοινωνίας με τα ανήλικα τέκνα της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement