Survivor spoiler 25/1: Αυτός o παίκτης αποχωρεί απόψε!

Η μάχη στο Survivor All Star φουντώνει ανάμεσα στις δύο ομάδες και σήμερα αναμένεται μία ακόμη αποχώρηση.

Advertisement

Με την ολοκλήρωση των υποψηφιοτήτων αλλά και την ψηφοφορία του κοινού το Survivor All Star κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και ήταν πρώτο στο slot μετάδοσής του στο δυναμικό κοινό, με ποσοστό 20,6%.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι υποψήφιοι που τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Advertisement

Τίποτα δεν μένει σταθερό στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου καθώς οι νέοι παίκτες που μπήκαν φέρνουν με τα λεγόμενά τους τα πάνω κάτω απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ. Στρατηγικές παικτών αποκαλύπτονται, νέες παρέες δημιουργούνται και νέες κόντρες αναδύονται.

Μπορεί να έχει έρθει η ώρα για το αγώνισμα επάθλου όμως οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους παλιούς παίκτες και των δύο ομάδων φαντάζουν αγεφύρωτες… Μπορούν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις εντάσεις και να αγωνιστούν για αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη;

Advertisement

Η κουβέντα για τα ματσαρίσματα πηγαίνει σε άλλο επίπεδο και όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν λόγο σε αυτό αυτή η πολυφωνία όμως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν βγαίνει σε καλό και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Η ομάδα που απόψε θα γνωρίσει την ήττα στρέφεται ενάντια σε έναν παίκτη της για όσα λέει…

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement