Survivor Spoiler – Η απόλυτη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία το παιχνίδι των ανατροπών. Το survivor 4 οδεύει ολοταχώς προς το μεγάλο φινάλε και όπως είναι φυσικό, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του.

Advertisement

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor όλα ανατρέπονται, καθώς θα αλλάξουν πολλά που ίσως επηρεάσουν την πορεία του παιχνιδιού. Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε μεταξύ άλλων το τρίτο αγώνισμα ασυλίας.

Οι 5 παίκτες που έχουν μείνει είναι ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Advertisement

Σύμφωνα με τα spoiler απόψε έρχεται η μεγάλη ανατροπή αφού ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει και σήμερα την ατομική ασυλία, με αποτέλεσμα να βγει από τη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να στείλει στον τάκο τον Κόρομι, ο οποίος θα κληθεί να δώσει κι αυτός έναν ακόμα υποψήφιο. Ο Γιώργος Κόρομι θα επιλέξει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Άρα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα στο Survivor, θα είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement