Survivor: Τα 5 φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης

Τέσσερις μήνες μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είναι λογικό να έχουν ξεκινήσει τα στοιχήματα για το ποιος θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Advertisement

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Τζέιμς Καφετζής, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης και η Καρολίνα Καλύβα είναι σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, οι επικρατέστεροι για να γυρίσουν από τον Άγιο Δομίνικο με τον τίτλο του νικητή. Τα στοιχήματα πέφτουν ήδη βροχή, ενώ το Twitter παραμένει αναποφάσιστο, δίνοντας την πρωτιά σε άλλο άτομο ανά εβδομάδα, με βάση τη συμπεριφορά των παικτών. Ακόμα όμως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πέντε είναι οι παίκτες που φλερτάρουν έντονα το μεγάλο τρόπαιο. Και αυτοί είναι…

Advertisement

Τζέιμς Καφετζής: Κανείς δεν πίστεψε πως ένα άτομο που διοργανώνει πάρτι πάνω σε πλοία θα μπορέσει να φτάσει στους καλύτερους παίκτες ενός τόσο σκληρού παιχνιδιού, να όμως που ο Τζέιμς πήγε κόντρα στα δεδομένα. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του φετινού ριάλιτι και παρόλο που πολλάκις έχει κατηγορηθεί για τη συμπεριφορά του και τις κλίκες που έχει δημιουργήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το κοινό τον θέλει πρώτο. Και μάλιστα, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, συγκεντρώνει ποσοστό 73,4%.

Σάκης Κατσούλης: Είναι από τους παίκτες που μπήκαν αργότερα στο «Survivor» και η αλήθεια είναι πως τράβηξε τα φώτα πάνω του εξαιτίας της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όμως τελικά απέδειξε πως έχει πολλά περισσότερα να δώσει από… κουτσομπολιά κάτω από τον ήλιο. Αρκεί να αναφέρουμε πως στις τρεις συμμετοχές του για ασυλία, κέρδισε και τις τρεις, αφήνοντας λίγο πιο πίσω τον Τζέιμς. Και μπορεί να άλλαξε πριν λίγες ημέρες ομάδα, όμως η απόδοσή του δεν άλλαξε! Ο Σάκης έχει ποσοστό 72% να φτάσει στον τελικό.

Advertisement

Καρολίνα Καλύβα: Συχνά τη λένε ήρεμη δύναμη, γιατί ό,τι έχει να πει, το λέει μόνο αγωνιστικά και δεν έχουν άδικο. Η 31χρονη εκπαιδεύτρια πιλάτες από το Τορόντο είναι εκείνη που ανέστησε την κόκκινη ομάδα με τις επιδόσεις της και γι’ αυτό και μόνο τον λόγο, το τηλεοπτικό κοινό θέλει να τη δει όσο γίνεται πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο. Το σίγουρο είναι πως για να φτάσει ψηλά δεν θα μπει ποτέ σε οποιαδήποτε κλίκα, γεγονός που έχει επιβεβαιώσει και η μητέρα της, μιλώντας για τον ατόφιο χαρακτήρα της σε τηλεοπτικό πάνελ. Η Καρολίνα είναι τρίτη στην κατάταξη με 69,6%.

Ηλίας Μπόγδανος: Δεν βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο από την αρχή, όμως ο τραγουδιστής των INCO, από τη στιγμή που εμφανίστηκε μπροστά στους συμπαίκτες του, έδωσε την εντύπωση πως ήταν πάντα στο πλευρό τους. Ήρεμος και με θετική διάθεση, αγωνίζεται μέχρι τέλους, χαρίζοντας στην ομάδα του νίκες κατά… συρροή. Ένας από τους λόγους που το κοινό τον θέλει νικητή, τέταρτο στη γενική κατάταξη με 64,2%, είναι ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του που επιλέγει να μην εμπλέκεται σε κόντρες και αψιμαχίες. Οκ, έχει κάνει και αυτός τις εξάρσεις του, αλλά τίποτα υπερβολικό.

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement