Survivor: Υποψήφιοι Σαλαγκούδη & Κονδυλάτος- Η απίστευτη τελευταία επιθυμία του Περικλή!

Σε ντέρμπυ εξελίχθηκε και χθες ο αγώνας Survivor 4 μεταξύ Μπλε και Κόκκινων. Το σκόρ έφτασε 9-9, όμως για μία ακόμη φορά οι Μπλε πήραν το προβάδισμα και τη νίκη κάνοντας το 10-9.

Advertisement

Έτσι στη συνέχεια του επεισοδίου του Survivor είδαμε για μία ακόμη φορά τους Κόκκινους να είναι στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν τον πιο αδύναμο παίκτη τους.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ήταν η παίκτρια που ήταν ήδη η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την προηγούμενη ψηφοφορία, ενώ ο αρχηγός τους Γιώργος Κοψιδάς αφού είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έπρεπε απλά να «δείξει» τον τρίτο υποψήφιο.

Advertisement

Οι Κόκκινοι έδειξαν την έξοδο στην Ανθή Σαλαγκούδη, θέτοντάς την έτσι την δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση – κάτι που πραγματικά δεν εξέπληξε κανέναν.

«Εγώ για αυτή την ομάδα έχω γεμίσει μώλωπες αλλά δεν με πιστεύουν» σχολίασε η παίκτρια.

Advertisement

Κι ο Γιώργος Κοψιδάς, δεν έκανε ούτε κι αυτός την έκπληξη, αλλά πρότεινε ως τρίτο υποψήφιο τον άσπονδο εχθρό του Περικλή Κονδυλάτο.

Πώς αντέδρασε ο Περικλής Κονδυλάτος; Έβγαλε έναν μακροσκελή μονόλογο καταλήγοντας: «Δεν θα απαντήσω στην ψήφο που μου δίνει ο Γιώργος, δεν θέλω να πω τίποτα γιατί έχω πει πολλά εδώ μέσα. Τις ώρες που μου έχουν απομείνει στον νησί, με ενδιαφέρει να απολαύσω τα ροζ απογεύματα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement