Συγκλονίζει η Ελίνα Παπίλα: «Όταν γέννησα το τρίτο παιδί, μου έγραφαν μετά από ένα χρόνο σχόλια με γελάκια «πότε γεννάς;»

Στο bullying που δέχονται οι άνθρωποι με παραπάνω κιλά αναφέρθηκε σήμερα η Ελίνα Παπίλα μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε ορισμένα σχόλια που διάβαζε μετά από την εγκυμοσύνη της για το τρίτο της παιδί.

Advertisement

«Μπορεί να της αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, όπως αρέσει και σε εμένα. Εγώ στο τρίτο παιδί ήρα ξανά αρκετά κιλά και ποτέ δεν ήμουν skinny και ποτέ δεν έχω υπάρξει πάρα πολύ αδύνατη. Πάντα είχα τα κιλά μου και χωρίς εγκυμοσύνη. Απλά κάποιο καλοκαίρι μου άρεσε να τρώω όλη μέρα παγωτά γιατί έτσι ήθελα. Όταν γέννησα το τρίτο παιδί, μου έγραφαν μετά από ένα χρόνο πότε γεννάς; Με γελάκια» δήλωσε η Ελίνα Παπίλα.

«Εμένα με στενοχωρεί ότι δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να στενοχωρήσουν έναν άνθρωπο. Τι θέλω να πω, ότι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης ή κάποιου προβλήματος ή για κάποιο λόγο παίρνεις κιλά, ε και τι έγινε; Γιατί κάποιος μπαίνει σε ένα κινητό ή σε έναν υπολογιστή και πληκτρολογεί τέτοια σχόλια; Θα σου πω την άποψή μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος, που έχει παραπάνω κιλά και δεν θέλει να τα χάσει. Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα πιο αδύνατο, πιο κομψό ή της δικής μας αισθητικής σώμα. Εγώ θέλω να πω για αυτούς που στέλνουν τέτοια μηνύματα που διάβασα για την Lana Del Rey και για άλλες περιπτώσεις, όταν δείχνεις με τον δάχτυλο κάποιον, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα» πρόσθεσε η Ελίνα Παπίλα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement