Συγκλονίζει η Γιούλικα Σκαφιδά: «Έτρεξε τόσο αίμα πάνω στο νυφικό, ήταν σαν ταινία»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε συνέντευξη η Γιούλικα Σκαφιδά. Η ηθοποιός μίλησε στην Νάντια Ρηγάτου, για τα ακραία περιστατικά που της έχουν συμβεί στο θέατρο αλλά και σε τηλεοπτικά γυρίσματα.

Advertisement

«Πάνω στη δουλειά συμβαίνουν διάφορα, έχουμε άγχος και πολλά πράγματα είναι απαιτητικά. Και ο κόσμος καμιά φορά ξεχνιέται, νομίζει ότι βλέπει τηλεόραση, σχολιάζει, συζητάει και σε δείχνει με το δάχτυλο», αναφέρει η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Στο Εθνικό ήταν μία δυσάρεστη στιγμή που κάναμε μία σκηνή βίας κι ένας κύριος είχε πεταχτεί από την πλατεία και είπε ότι δεν είναι σωστό να δείχνουμε τέτοια πράγματα. Πάγωσα για μερικά δευτερόλεπτα, δεν ήξερα τι θα κάνει, θα σηκωθεί, θα κάτσει κάτω; Ευτυχώς έκατσε στη θέση του και συνεχίσαμε την παράσταση», περιγράφει η ηθοποιός.

Advertisement

«Έχω σπάσει τη μύτη μου σε γύρισμα σειράς. Ήταν μία σκηνή πάλης, είχε πολύ κρύο, του ξέφυγε του συμπρωταγωνιστή μου και έφαγα δύο καλές στη μυτούλα μου. Έπεσα κάτω, φορούσα και ένα νυφικό. Είχα ζαλιστεί και με το που σηκώθηκα, έτρεξε τόσο αίμα πάνω στο νυφικό που έγινε κόκκινο, ήταν σαν ταινία», διηγείται στη συνέχεια η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement