Συγκλονίζει η κοπέλα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό: «Nιώθω τρομερές τύψεις για την κατάσταση του…»

Σήμερα, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, η κοπέλα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Advertisement

Αποκάλυψε πως όλο αυτό που έχει συμβεί την έχει επηρεάσει και στη δουλειά της. Μένει στο σπίτι της να ηρεμήσει, για λίγες ημέρες.

Χαρακτηριστικά είπε: «Οτιδήποτε κι αν έχεις με κάποιον, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να λύσεις… Εγώ έστειλα ένα μήνυμα προσωπικό, γιατί δεν τον ήξερα, να το λύσουμε, να απολογηθεί, να τελειώνει η υπόθεση εκεί.. Με πείραξε πάρα πολύ όλο αυτό…»

Advertisement

Συγκινημένη λέει: «Βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, έναν άνθρωπο ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο να συγκροτηθεί, να ζητήσει βοήθεια από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις…» και συνεχίζει «νιώθω τρομερές τύψεις για την κατάσταση του Τάσου Ξιαρχό. Νιώθω πολύ άσχημα απέναντι στους γονείς του, γιατί εγώ δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο… Να ζητήσει βοήθεια, δεν είναι ντροπή κανένας άνθρωπος όταν νιώθει ότι δεν είναι καλά να ζητάει βοήθεια…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement