Συγκλονίζει η Ζέτα Δούκα: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλότσησε στο θέατρο»

Ανοιχτά για το θέμα της κακοποίησης μίλησε η Ζέτα Δούκα. Η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό με τις αποκαλύψεις που έκανε, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Σύμφωνα με όσα είπε η λαμπερή ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο.

Advertisement

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα ανέφερε για την ψυχολογική και λεκτική βία που είχε υποστεί.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός.

Advertisement

Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει…

Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε «ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι».

Advertisement

Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement