Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Έχω ακόμα τον αριθμό του αδερφού μου, καλούσα για να δω ποιος μπορεί να το σηκώνει πια»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο ηθοποιός μίλησε στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για την ψυχοθεραπεία που έκανε μαζί με τη γυναίκα του, Αντιγόνη Ψυχράμη. Ο συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τη γυναίκα του. Ακόμη μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον στο Open καθώς και για την απώλεια του αδελφού του.

Advertisement

«Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλα τα ζευγάρια να κάνουν συμβουλευτική, μας βοήθησε στο γάμο μας με την Αντιγόνη. Μέσα από τη συζήτηση με τον ψυχοθεραπευτή μας, βρήκαμε πτυχές του εαυτού μας που θα θέλαμε να αλλάξουμε. Μετά τη ψυχοθεραπεία λειτουργώ περισσότερο με την καρδιά και το συναίσθημα παρά με το μυαλό. Η ψυχοθεραπεία βοήθησε την καρδιά μου να μαλακώσει. Πλέον, «ακούω» τα υγρά μάτια των ανθρώπων παρά το σκληρό μυαλό τους.

Μας είχαν προσεγγίσει για να κάνουμε μία εκπομπή μαζί με την Αντιγόνη αλλά τελευταία στιγμή κάναμε πίσω. Θα κάνουμε εκπομπή μαζί με την Αντιγόνη κάποια στιγμή όταν νιώσουμε πολύ καλά και οι δύο. Η πρόταση αφορούσε ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο. Ακόμα δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση για του χρόνου από το Open. Είμαι σε ένα επίπεδο διερευνητικό. Προτεραιότητά μου είναι το κανάλι και η εκπομπή εάν συνεχίσει του χρόνου, πρώτα θα μιλήσουμε μαζί και μετά βλέπουμε».

Advertisement

Μίλησε όμως και για την απώλεια του αδελφού του, και δήλωσε:

«Η απώλεια του αδελφού μου, χτυπάει ‘’καμπανάκια’’ τόσο στις δύσκολες στιγμές όσο και στις ευτυχισμένες μου γιατί θα τον ήθελα δίπλα μου. Έχω ακόμα τον αριθμό του στο κινητό μου. Τα πρώτα χρόνια έκανα κλήση για να δω ποιος μπορεί να σηκώνει πια αυτό το τηλέφωνο. Στο ημερολόγιό μου σημειώνω ακόμα τα γενέθλιά του».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement