The Bachelor: Αυτοί πέρασαν από ραντεβού για τη θέση του Bachelor

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day πέρασαν σε ουσιαστικές αποκαλύψεις για το πολυσυζητημένο Bachelor, με αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα όσα απασχολούν τα τηλεοπτικά «πηγαδάκια» απ’ όταν κιόλας ανακοινώθηκε ότι έρχεται το reality show στην ελληνική τηλεόραση.

Advertisement

Πολλή κουβέντα είχε γίνει το καλοκαίρι για το ποιος μπορεί να είναι ο πρώτος Έλληνας εργένης του Alpha, αρκετά ονόματα παρέλασαν σε σούπερ εκπομπών και πρωτοσέλιδα περιοδικών και εφημερίδων, αλλά το Happy Day μας εξασφάλισε την αλήθεια γύρω από το  ποιοι ήταν εκείνοι που συζήτησαν όντως για για τη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, έκανε πολύωρα ραντεβού με τον Alpha και συζήτησε για το Bachelor. Τελικά το κανάλι αποφάσισε να μην προχωρήσει με αυτή την επιλογή, κρίνοντας ότι τα ενδιαφέροντα του συγκεκριμένου άντρα ήταν μακριά από αυτά που θα μπορούσαν να συγκινήσουν μία κοπέλα.  

Advertisement

O Aλέξης Παππάς, παρόλο που δήλωσε ότι ήταν υποψήφιος για τη θέση του Εργένη, δεν δέχτηκε ποτέ επίσημη πρόταση από τον Alpha.

Ο  Γιώργος Αγγελόπουλος, συζητούσε με τον ΑΝΤ1 για να είναι ο δικός τους Bachelor όταν το κανάλι είχε αγοράσει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου προγράμματος, αλλά δεν δέχτηκε ποτέ πρόταση από τον Alpha.

Advertisement

Τέλος, η  Σταματίνα αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας πιλότος και ένας επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι είναι εκτός του χώρου της showbiz και συζήτησαν και οι δύο για το Bachelor.

Το κανάλι έκρινε ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά για να είναι ο πρώτος Έλληνας Bachelor.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement