The Masked Singer: Η αποκάλυψη του Μέμου Μπεγνή πίσω από τη μάσκα του «Κύκλωπα» εξέπληξε τους detectives

Το τρίτο επεισόδιο του The Masked Singer είχε μία ακόμα εντυπωσιακή αποκάλυψη! Η Μάσκα του Κύκλωπα «έπεσε» και πίσω από αυτήν βρισκόταν ο αγαπημένος ηθοποιός Μέμος Μπεγνής! Ο… «Κύκλωπας» κατάφερε να παραπλανήσει τους Detectives με ένα αυτόγραφο, το νέο στοιχείο που έφερε στη σκηνή ενώ παραλίγο να… μονομαχήσει στο ρινγκ με το Σάκη Ρουβά! Κατά την αποκάλυψή του ο ηθοποιός δήλωσε πως θα ήθελε να ανέβει πολλές φορές ακόμα στη σκηνή του The Masked Singer ενώ οι Detectives τον παρότρυναν να επιστρέψει, φορώντας μια άλλη Μάσκα!

Advertisement

Μια νέα Μάσκα έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο χθεσινό επεισόδιο! Ο Αχινός έφτασε, και το πλατό μοσχοβόλησε καλοκαίρι. Μίλησε για γοργόνες και μάγκες του βυθού, έφερε μαζί του ένα κράνος και ένα δερμάτινο μπουφάν και τραγούδησε «Τα καλύτερα παιδιά».

Ο Κύκλωπας συνεχίζοντας το παιχνίδι με την… ιδιότητά του, τραγούδησε «Eye of the tiger» ξεσηκώνοντας τον Θοδωρή Μαραντίνη που του πρότεινε συνεργασία. Ο Γορίλας ερμήνευσε το «Ρε!» με τσαχπινιά και χάρη. Το Μωρό μπήκε μπουσουλώντας με το «Είμαι ένας άλλος» και ξεσήκωσε το κοινό. Το κλειδί που έφερε μαζί του, όπως αποκάλυψε, ανοίγει πολλές πόρτες. Το Ποπ Κορν φόρεσε τουρμπάνι και τραγούδησε για ένα «Μαγικό Χαλί» με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να αμφισβητεί την πρόβλεψή της ενώ ο Τσολιάς τους ξεσήκωσε όλους με το «Ας κρατήσουν οι χοροί». Με sexy και ερωτική διάθεση εμφανίστηκε ο Μινώταυρος τραγουδώντας το «You can leave your hat on» δημιουργώντας στον Θοδωρή Μαραντίνη την επιθυμία να πετάξει τα ρούχα του! Η Μάσκα αποκάλυψε πως είναι stalker των social media της Αθηνάς Οικονομάκου με εκείνη να ξεκινά την αναζήτηση στους ακόλουθούς της για να τον βρει. Με χορευτική διάθεση συνέχισε το Cyber Girl το οποίο τραγούδησε «I love it» και ως γλυκατζού κέρασε τους Detectives, μαλλί της γριάς. Μια από τις Μάσκες παραδέχεται πως είναι η Άννα Βίσση ενώ ο Νίκος Μουτσινάς σίγουρος πια πως πίσω από τη Μάσκα βρίσκεται η φίλη του Μαίρη Συνατσάκη, της τηλεφώνησε, όμως εκείνη δεν απάντησε, προβληματίζοντάς τον ακόμα περισσότερο! Φιλίες ετών και συνεργασίες τίθενται σε κίνδυνο λόγω του πέπλου μυστικότητας που καλύπτει το “The Masked Singer”, μένει μόνο να δούμε ποιος θα το φτάσει ως το τέλος!

Advertisement

Στο “The Masked Singer” νικητές είναι όλοι όσοι καταφέρουν να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία και όχι μόνο όποιος φτάσει στον τελικό. Ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε πως o ΣΚΑΪ, έχοντας τη συγκατάθεση των διαγωνιζομένων, θα προσφέρει, αντί επάθλου, ένα σημαντικό ποσό, συνδράμοντας στην προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την προστασία των δασών από τις πυρκαγιές.

Η αναζήτηση για το ποιος βρίσκεται πίσω από τη Μάσκα, συνεχίζεται στο επόμενο ραντεβού του The Masked Singer με τους απανταχού detectives, την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 21.00!

Advertisement

Αλήθεια εσείς ποιους έχετε ανακαλύψει;

THE MASKED SINGER

Τα ονόματά τους… επτασφράγιστο μυστικό!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement