The Voice: Η Δούκισσα Νομικού σάρωσε ως οικοδέσποινα στα live cross battles!

Πρεμιέρα χθες το βράδυ Πέμπτης για τα live cross battles του The Voice αλλά και για την υπέροχη Δούκισσα Νομικού στη θέση της παρουσιάστριας των live shows του ριάλιτι!

Advertisement

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην μικρή οθόνη μετά από χρόνια απουσίας, αφού είχε επιλέξει να απομακρυνθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα για χάρη των παιδιών της.

Από χθες όμως το μοντέλο είναι και πάλι μαζί μας, και κέρδισε με το σπαθί της τις καλύτερες κριτικές στο νέο της ρόλο.

Advertisement

«Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στο νούμερο 1 μουσικό talent show της Ελλάδας. Καλωσήρθατε στα live cross battles του Voice of Greece. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαστε πάλι εδώ, ζωντανά, στον ΣΚΑΪ. Εγώ γι΄ αλλού πήγαινα και αλλού ήρθα, αλλού βρέθηκα, αλλά τι να κάνουμε που ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να πάει στις εξωτικές παραλίες στον Άγιο Δομίνικο και πολύ τον ζηλεύω», είπε στην εισαγωγή της η Δούκισσα.

Άνετη, λαμπερή, ντυμένη με ένα χρυσό φόρεμα μακρύ φόρεμα και βαθύ ντεκολτέ, σήμανε την έναρξη των live με νάζι και παραδέχθηκε ότι:

Advertisement

«Έχω μεγάλη αγωνία γιατί έχω να το κάνω αυτό τρία τέσσερα χρόνια», αλλά πραγματικά ήταν σαν μην πέρασε μία μέρα απουσίας της από την τηλεόραση!

Κι ύστερα υποδέχθηκε στη σκηνή τους «συναρπαστικούς» τέσσερις coaches: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement