The Voice of Greece: Στη σκηνή ηθοποιός από δημοφιλείς σειρές στην τηλεόραση και η ελληνοαμερικανίδα που έχει πρωταγωνιστήσει στο Broadway!

Εντυπωσιακές ερμηνείες έρχονται στη συνέχεια των Blind Auditions του The Voice και απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να πατήσουν το κουμπί της διεκδίκησης για τις καλύτερες φωνές.

Advertisement

Καθώς οι coaches διαμορφώνουν τον κεντρικό κορμό των ομάδων τους στη σκηνή του The Voice of Greece θα δούμε να ανεβαίνει μία τραγουδίστρια και ηθοποιός που όλοι έχουμε δει σε δημοφιλείς σειρές στην τηλεόραση αλλά και μία ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό που έχει πρωταγωνιστήσει στο Broadway!

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται πάντα στο πλευρό των διαγωνιζομένων με το μοναδικό του χιούμορ για να τους βοηθήσει να αποβάλλουν το άγχος τους.

Advertisement

Στις φωνές που αξίζουν, οι coaches είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την προσοχή τους. Κάνουν μαθηματικές εξισώσεις προκειμένου να τους πείσουν με τον πλέον επιστημονικό τρόπο ότι είναι για εκείνους η καλύτερη επιλογή. Και όταν η επιστήμη δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα κάνουν ακόμα και… μάγια με ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα! Τι άλλο θα επινοήσουν για χάρη των διαγωνιζόμενων;

Οι Blind Auditions συνεχίζονται με τις καλύτερες φωνές στη σκηνή του The Voice of Greece απόψε στις 21.00.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement