The Voice: Τα δύο κορίτσια που έβαλαν φωτιά στο σόου & τους coaches!

Χθες Κυριακή η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο «The Voice». Στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ η σκηνή πλημμύρισε μουσική κι η οθόνη μας από όμορφες παρουσίες. Από αυτές που έβαλαν φωτιά στο σόου, ήταν δύο νέων κοριτσιών!

Advertisement

Η μία ήταν η Λία Μίχου από την Θεσσαλονίκη που τραγούδησε «Η μπόσα νόβα του Ησαϊα». Και ενώ στην αρχή δεν γύρισε καμία καρέκλα, τελευταία στιγμή πάτησαν το κουμπί ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς. Οι δυο coaches εντυπωσιάστηκαν από τη φωνή αλλά και την εμφάνιση της Λίας. Ντυμένη στα κόκκινα δεν μπορούσαν να τραβήξουν το βλέμμα τους από πάνω της!

“Εσύ είσαι η Λ(ε)ία, εγώ είμαι το δόλωμα” της είπε ο Μουζουράκης σαγηνευμένος που τη διεκδίκησε επίμονα και τελικά κατάφερε να την πάρει στην ομάδα του.

Advertisement

Το δεύτερο κορίτσι που τους έβαλε “φωτιά” ήταν η 19χρονη Αλεξάνδρα Καμινίδου που τραγούδησε το Call Out My Name του The Weeknd. Η ερμηνεία της κέρδισε και τους 4 coaches που γύρισαν την καρέκλα τους.

Στο “παιχνίδι” μπήκε και η γιαγιά της από τα παρασκήνια! Με εντυπωσιακό μαλλί, και πολύ κέφι η γιαγιά-μάνατζερ απογείωσε ακόμη περισσότερο το κέφι στο σόου. Τελικά η Αλεξάνδρα αποφάσισε να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement