Τηλεθέαση: Δεν θα πιστεύετε πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν χτες το Survivor All Star

Οι αποκαλύψεις του χθεσινού επεισοδίου και η είσοδος των νέων παικτών μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που διατήρησε το Survivor All Star στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με μέσο όρο 26,6% στο γενικό σύνολο του κοινού και 28,5% στο δυναμικό κοινό.

Advertisement

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ 1.101.613 ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ

Η πρώτη ψηφοφορία του νησιού έφερε ως υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος φαίνεται πληγωμένος από την απόφαση της ομάδας του. Δεν υπάρχουν όμως περιθώρια για γκρίνιες αφού ξεκινά ο δεύτερος αγώνας ασυλίας και σε περίπτωση ήττας οι Μπλε θα πρέπει να βγάλουν δύο ακόμα υποψήφιους.

Advertisement

Οι Κόκκινοι θέλουν τη νίκη για να μη μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και μιας υποψηφιότητας. Το πάθος των δύο ομάδων φαίνεται και στον στίβο μάχης όπου το σκορ πηγαίνει πόντο πόντο! Μια σκληρή αναμέτρηση που κόβει την ανάσα!

Στις καλύβες βασικό θέμα συζήτησης δεν είναι άλλο από τις εξορμήσεις στη ζούγκλα της τετράδας Σάκη, Μάριου, Μαριαλένας, Καρολίνας που απασχολούν τις συζητήσεις των δυο ομάδων. Η τιμωρία φαίνεται να ανησυχεί κάποιους από αυτούς, για κάποιους άλλους όμως είναι ασήμαντη μπροστά στον… έρωτα.

Advertisement

Στο Συμβούλιο του Νησιού νέα θέματα ανοίγουν… Πόσοι υποψήφιοι θα βγουν στο τέλος της ψηφοφορίας;

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!

Κυριακή έως Τετάρτη στις 21.00.

Δείτε το τρέιλερ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement