Τηλεθέαση: Oι πρωτιές του ΑΝΤ1 για τον Ιανουάριο

Ένας μήνας γεμάτος πρωτιές ήταν ο Ιανουάριος για τον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου κατάφερε για έναν ακόμη μήνα να αφήσει πίσω τον ανταγωνισμό και να χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό ένα πρόγραμμα που αφορά όλη την οικογένεια.

Advertisement

Την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό τον Ιανουάριο για την ενημέρωσή του, δίνοντάς της την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν πρώτος με μέσο όρο 14,9% και 1,4 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό, η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» άγγιξε το 21,2%, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό έφτασε το 19,4%.

Με πρωτιά για το «Πρωινό», στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, έκλεισε ο Ιανουάριος. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το «Πρωινό» ήταν πρώτο τον Ιανουάριο με μέσο όρο 14,7%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες έδωσαν τα υψηλότερα ποσοστά, τα οποία σε επιμέρους κοινό έφτασαν το 28,9%. Την τελευταία μάλιστα εβδομάδα του Ιανουαρίου, όπου η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είπαν την πρώτη τους κοινή καλημέρα στο «Πρωινό», η εκπομπή κατέγραψε κατά μέσο όρο 17,6% και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό 2,4 μονάδες. Οι γυναίκες ήταν και πάλι το πιο πιστό κοινό και έδωσαν ποσοστά που άγγιξαν το 39,6%.

Advertisement

Το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία, έκλεισε τον Ιανουάριο με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής του, σημειώνοντας μέσο όρο 20,1% και αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 1,6 μονάδες. Φανατικοί του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 ήταν οι άνδρες, όπου σε επιμέρους κοινό άγγιξε το 25,9%. Και οι γυναίκες, όμως, ήταν στη μεσημεριανή παρέα της Ζέτας, δίνοντας στο «Rouk Zouk» τηλεθέαση έως και 23,9%.

Το «Καφέ της Χαράς» και τον Ιανουάριο χάρισε απολαυστικές στιγμές γέλιου με τις «περιπέτειες» των ηρώων του και τερμάτισε πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης. Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν πρώτη, στη ζώνη προβολής της στο δυναμικό κοινό 18-54, και προηγήθηκε του ανταγωνισμού με ποσοστό 17,5% και 1,8 μονάδες διαφορά. Οι υψηλότερες επιδόσεις σημειώθηκαν στους άνδρες, όπου η σειρά άγγιξε το 33,5%, ενώ και το γυναικείο κοινό έκανε αισθητή την παρουσία του, δίνοντας ποσοστά που έφτασαν μέχρι το 29,9%.

Advertisement

Πρώτη ήταν στο δυναμικό κοινό 18-54 και η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», στη ζώνη προβολής της, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 9,7 μονάδες με μέσο όρο 32,7%. Σε όλα τα γυναικεία κοινά τα ποσοστά που κατέγραψε ήταν εντυπωσιακά και έφτασαν μέχρι το 44,5%. Η σειρά, όπως πάντα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον και των ανδρών, όπου σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση έφτασε το 29,9%.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement