Τηλεθέαση: Τι αέρας φύσηξε για τον προημιτελικό του J2US;

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο προημιτελικός του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha. To μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης διατήρησε την πρωτιά του για μία ακόμη φορά, καταγράφοντας μέχρι και 23,1% ποσοστό τηλεθέασης, αφήνοντας μάλιστα το επόμενο μουσικό πρόγραμμα 7 μονάδες πίσω, σε δυναμικό κοινό και σύνολο.

Advertisement

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε τον εκρηκτικό Γιώργο Τσαλίκη, που απογείωσε την βραδιά.

Ξεχωριστή στιγμή του χθεσινού σόου η ερμηνεία του νεαρού Παναγιώτη Δελαβίνια, από το Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών.

Advertisement

Η εκπληκτική εικόνα των εμφανίσεων των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα στραμμένα στο J2US, σημειώνοντας μέχρι και 20,7% στις ηλικίες 18-54.

To J2US διατηρεί την πρωτιά του και τις έξι ώρες μετάδοσης του σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 16,6% και στο σύνολο του κοινού 18%.

Advertisement

Το J2US επέλεξαν και οι γυναίκες για ένα ακόμη Σαββατόβραδο όπου στις ηλικίες 25-44 όπου έφτασε μέχρι και 24,8%.

To J2US αποχαιρέτησαν στον προημιτελικό για πρώτη φορά ταυτόχρονα δύο ζευγάρια, ο Παύλος Σταματόπουλος με την Άντζελα Δημητρίου και ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Τα έξι ζευγάρια που θα τραγουδήσουν στον ημιτελικό θα διεκδικήσουν την Παραμονή των Χριστουγέννων μία θέση στον μεγάλο τελικό. Στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων θα περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό πολλές εκπλήξεις και μία πληθώρα καλεσμένων όπου και πάλι θα αποχαιρετήσουμε δύο ζευγάρια.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement