Το 4ο live του J2US στην κορυφή της τηλεθέασης

Στην κορυφή της τηλεθέασης το εξαιρετικό θέαμα του 4ου live του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha σημειώνοντας ποσοστά που έφτασαν μέχρι και 19,8%.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που προσέφερε το σόου του Alpha προσέλκυσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τα ευφάνταστα σκηνικά, τις εκπληκτικές ερμηνείες σε συνδυασμό με τις λαμπερές εμφανίσεις.

Advertisement

Ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς οι επιτυχίες που τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή του J2US ο μοναδικός Σταμάτης Γονίδης. Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης ερμήνευσε πολλές από τις επιτυχίες του αλλά και ένα ντουέτο με την Χριστίνα Μαραγκόζη.

Η εκπληκτική εικόνα των εμφανίσεων των καλεσμένων αλλά και των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα στραμμένα στο J2US, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 13,2% και στο σύνολο του κοινού 14,7%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Advertisement

Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε το J2US χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέχρι και 28%. To J2US αποχαιρέτησαν χθες δύο ζευγάρια ο Περικλής Κονδυλάτος με την Έλενα Γκρέκου και η κα Στέλλα Σολωμίδου με τον Πάνο Καλίδη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης