Το Ελλάδα έχεις ταλέντο επιστρέφει στην συχνότητα του ANT1

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του ANT1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Άλλωστε είναι το κανάλι που πρωτοέφερε το συγκεκριμένο παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης για την εποχή εκείνη. 

Advertisement

Οι πρώτες συζητήσεις που αφορούν τον παρουσιαστή αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι. Ένα από αυτά είναι το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την παρουσίαση αλλά και το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου για μέλος της κριτικής επιτροπής αφού όλα δείχνουν πως το Still Standing δεν θα συνεχίσει του χρόνου. 

Ο παρουσιαστής που πάντα απαντάει στα δημοσιεύματα μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή δεν ξεκαθάρισε το τοπίο πολύ. Ωστόσο το Πρωινό και συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά φάνηκε σίγουρη πως αυτά τα δύο ονόματα έχουν κλείσει ήδη.

Advertisement

Ο Τζώρτζης Ποφάντης, Chief Content Officer του ΑΝΤ1, είχε αναφέρει: «To “Ελλάδα έχεις ταλέντο” επιστρέφει στο σπίτι του. Είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα και να προσφέρουμε ένα σύγχρονο θέαμα με την υπογραφή του ΑΝΤ1, που έχει λανσάρει όλα τα μεγάλα φορμάτ στην Ελλάδα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement