Το Just the Two of Us βρίσκεται στην τελική ευθεία!

Το «Just the Two of Us» έχει πρεμιέρα και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία!

Advertisement

Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό με αφορμή την πρεμιέρα του Just the Two of Us.

Ο λαμπερός παρουσιαστής μας αποκάλυψε λεπτομέρειες για την απόφαση να γίνει δεύτερος κύκλος, αλλά και το πώς επιλέγονται τα πολυαναμενόμενα ζευγάρια του show.

Advertisement

«Την απόφαση να βγει ξανά το JUST τη 2η σεζόν την πήραμε μαζί με τον Alpha. Έγινε για όλους το πάρτι του Σαββατόβραδου, το πιο αγαπημένο σημείο συνάντησης.

Για εμένα τα ζευγάρια είναι στοίχημα κάθε φορά, δεν θέλω να δένουν μεταξύ τους, θέλω να είναι αναπάντεχα και τελείως μοναδικά.»

Advertisement

Τέλος, στην ερώτηση πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε μερικά χρόνια, η απάντηση ήταν αποστομωτική. «Λαϊκό τραγουδιστή με πολλούς πλατινένιους δίσκους!»

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day εδώ:

Η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε πληροφορίες για κάποια από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια αλλά και συζητήσεις για μία guest κριτή έκπληξη που ίσως καθίσει δίπλα στην Δέσποινα Βανδή…και θα συζητηθεί πολύ!

Ποιο ζευγάρι στη ζωή θα είναι αντίπαλοι στο Just the Two of Us και ποιο πρώην ζευγάρι στη ζωή παραλίγο να είναι ζευγάρι στο show;

Η εκπομπή μας αποκάλυψε, επίσης, ότι θα υπάρχουν secret ζευγάρια αλλά και μια guest κριτής βόμβα!

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ:

Το «Just the 2 of Us» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 20:00 στον Alpha!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement