Το κανάλι που θα συστηθεί ξανά στους τηλεθεατές από την Δευτέρα 5/12 με ολοκαίνουργιο πρόγραμμα

Το κανάλι Action 24 κάνει πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2022 στις 06:00 και βάζει την ενημέρωση σε πρώτο πλάνο. Στο νέο Action 24 η ενημέρωση βρίσκει τη θέση της στο τηλεκοντρόλ γιατί θα είναι παντού όπου υπάρχουν ειδήσεις: στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον αθλητισμό! Ειδήσεις, γεγονότα, αναλύσεις, αλλά και όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας στους δέκτες μας από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ. Άμεσα, έγκυρα, με γνώση και με άποψη για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο!

Advertisement

Το πρόγραμμα του μοναδικού αμιγώς ενημερωτικού τηλεοπτικού σταθμού στη χώρα συνθέτουν ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων βραδινά talk shows και late night shows.

Καθημερινά, ξεκινώντας από τις 06:00 και μέχρι τις 10:00 την πρώτη καλημέρα θα λένε ο Γιώργος Κακούσης με την Άννα Λιβαθηνού. Τη σκυτάλη παίρνουν μέχρι τις 13:00 ο Νίκος Υποφάντης και η Μιλένα Ηλιοπούλου. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας θα παρουσιάζει η Ιωάννα Βάσσου στις 13:00 και στις 19:00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Βασίλης Τσεκούρας ως παρουσιαστής θα σχολιάζει την επικαιρότητα με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Ανδριάννα Ζαρακέλη. Όταν οι άλλοι σταματούν, η ενημέρωση στο Action 24 συνεχίζεται, αφού κάθε βράδυ στις 22:00, ο Γιώργος Πιέρρος μαζί με την Ελένη Καλογεροπούλου και τον Δημήτρη Τάκη θα αναλύουν την επικαιρότητα με καλεσμένους κεντρικά πρόσωπα από την πολιτική ζωή της χώρας.

Advertisement

Τα γεγονότα και οι ειδήσεις δεν σταματούν το Σαββατοκύριακο, το ίδιο και η ενημέρωση στο Action 24. Σάββατο και Κυριακή μας καλημερίζουν με θέματα επικαιρότητας η Μαρία Αραμπατζή και ο Θόδωρος Βγενής, ενώ την ενημέρωση συνεχίζει με κοινωνική θεματολογία η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Γιώργος Παγάνης. Η ενημέρωση του Σαββατοκύριακου πλαισιώνεται με την Νικόλ Ποφάντη που θα παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και τη Βάσω Μητρομάρα που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Δείτε το σχετικό trailer:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement