Το καρφί του Γιάννη Πρετεντέρη στη Ράνια Τζίμα: «Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας»

Μία ακόμη άβολη στιγμή είχαμε χτες στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega ανάμεσα στον Γιάννη Πρετεντέρη και τη Ράνια Τζίμα.

Advertisement

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ κι οι κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα. Ο Γιάννης Πρετεντέρης σχολίασε τα όσα ανέφερε ο Σωτήρης Μπολάκης από την αίθουσα σύνταξης για το πόσο άμεσες θα είναι τελικά οι αλλαγές και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ότι θα πάρουμε αποφάσεις τον Σεπτέμβριο. Άμεσες αποφάσεις από τον Μάιο τον Σεπτέμβριο πρώτη φορά ακούω… Τι αποφάσεις θα πάρουν; Ας μην αλλάξουν τίποτα, αλλά άμεσες αποφάσεις στον Σεπτέμβριο δεν υπάρχουν».

Advertisement

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Ράνια Τζίμα: «Ο Σωτήρης λέει ότι η πρώτη συζήτηση είναι για το τι θα πούνε στους πολίτες εν όψει των εκλογών. Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θέλει να κάνει, που θέλει να πάει την χώρα…»

«Αυτό δεν λέγεται αποφάσεις. Αποφάσεις είναι αποφασίζω. Αυτό είναι συζήτηση» απάντησε ο δημοσιογράφος. «Ναι, αλλά δεν θέλει αυτό απόφαση μετά; Ότι θα δεν θα πούμε αυτό και θα πούμε κάτι άλλο; Λέμε τι είναι αυτό που λέει ο Σωτήρης στο ρεπορτάζ» συνέχισε η Ράνια Τζίμα.

Advertisement

«Αυτό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν μας αφορά τι θα πούνε. Πάντως αυτό που είναι απόφαση σήμερα, δεν είναι άμεσο τον Σεπτέμβρη. Είναι για τον Σεπτέμβρη. Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας» είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Η συζήτηση έκλεισε με την Ράνια Τζίμα να κάνει έναν μορφασμό για όσα άκουγε κουνώντας το κεφάλι.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement