Το νέο φιλί Δέσποινας Βανδή με Βασίλη Μπισμπίκη που θα συζητηθεί

Ο έρωτας της Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι γεγονός και μάλιστα δεν κρύβονται. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά από πολύ κυνηγητό που έπαιξε με τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους στην αρχή της σχέσης τους αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον ερωτά του και μάλιστα δεν είναι λίγες οι στιγμές που εκδηλώνουν τον ερωτά τους ακόμα κα μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.

Advertisement

Την προηγούμενη βδομάδα ο ηθοποιός βρέθηκε στο Enastron όπου τραγουδάει η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή μαζί με τις Μέλισσες. Ο ίδιος ανέβηκε πάνω στην πίστα να χορέψει ένα ζεμπέκικο ενώ εκείνη ερμήνευε το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή» και στο τέλος ο ηθοποιός την πλησίασε και της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί.

Αυτή την φορά οι κάμερες που συνάντησαν σε βραδινή τους έξοδο και όπως ήταν αναμενόμενο αυτό που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό μας» που είχε και τα αποκλειστικά πλάνα ήταν η στιγμή που οι δυο θέλησαν να φιληθούν δείχνοντας τον έρωτά τους σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι.

Advertisement

Χτες το βράδυ διασκέδασαν στην Άννα Βίσση και από τα πλάνα βλέπουμε ότι είναι αποφασισμένοι να μην κρύβουν τον ερωτά τους όπου και αν βρίσκονται. Και καλά κάνουν!

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement