Το Night Out υποδέχεται την Κατερίνα Καραβάτου! (Trailer)

Την Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 23:50 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής την αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και η καθιερωμένη ανάκριση με τις πιο πρωτότυπες ερωτήσεις ξεκινά για να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Advertisement

Στην πρώτη πρόκληση του «Night Out», η Κατερίνα Καραβάτου θα αφήσει το λεωφορείο και θα ακολουθήσει off-road διαδρομές οδηγώντας ένα buggy! Στη θέση του συνοδηγού, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Οι διασκεδαστικές δοκιμασίες συνεχίζονται με το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» και μια ξεκαρδιστική τηλεφωνική φάρσα στην Μαρία Ηλιάκη. Μετά το λεωφορείο και το buggy, η παρουσιάστρια επιβιβάζεται σε ένα ταξί και μεταμορφώνεται για την επόμενη δοκιμασία σε «Taxi Girl».

Advertisement

Στη συνέχεια, οι ανατολίτικοι ρυθμοί καλούν την Κατερίνα Καραβάτου να δείξει τις ικανότητές της στον χορό της κοιλιάς. Θα μας εντυπωσιάσει με τις κινήσεις της;

Η ημέρα ολοκληρώνεται με δείπνο στο «Night Out Restaurant», όπου ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Κατερίνα Καραβάτου κουβεντιάζουν και φτιάχνουν ένα TikTok βίντεο που θα γίνει viral.

Συντελεστές:

Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Δρούτσα

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου

Executive Producer: Make it Productions

Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

«NIGHT OUT» ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 23:50

ΣΤΟ MEGA

#ΜegaNightOut

Instagram: @night_out_official

TikTok: @night_out_official_

Δείτε το Trailer

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ