Το πρώτο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με 2 παρουσιάστριες κάνει πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση

Ο Alpha πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και φέρνει στις οθόνες μας κάτι που έχουμε δει μονάχα μία φορά στο παρελθόν. Το πρώτο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με 2 παρουσιάστριες κάνει πρεμιέρα στον Alpha την ερχόμενη Δευτέρα. Στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πάλι στον Alpha όταν η Έλλη Στάη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του σταθμού με την Μάρα Ζαχαρέα. Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 14:00, έρχεται το νέο μεσημεριανό δελτίο για μια νέα εμπειρία στην παρουσίαση των ειδήσεων. Το νέο εγχείρημα αναλαμβάνουν η Μαρία Νικόλτσιου και η Έφη Μπαρμπάτση.

Advertisement

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Για όσα πρέπει πραγματικά να γνωρίζουμε για την καθημερινότητά μας.

Advertisement

H Μαρία Νικόλτσιου και η Έφη Μπαρμπάτση παρουσιάζουν μαζί ένα σύγχρονο και ζωντανό δελτίο για όσα συμβαίνουν στον τόπο του ρεπορτάζ αλλά και την ειδησεογραφία από την αίθουσα σύνταξης.

Για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα, ομάδα δημοσιογράφων του δελτίου ειδήσεων βρίσκεται μέσα στο στούντιο και καταγράφει τις τελευταίες εξελίξεις.

Advertisement

Το πρώτο διαδραστικό δελτίο που φωτίζει την είδηση όπως «γεννιέται» και ταυτοχρόνως αναδεικνύει την ανθρώπινη διάσταση, γίνεται πραγματικότητα στον Alpha.

Δευτέρα με Παρασκευή στις 14:00.

Alpha News. Ειδήσεις όπως είναι.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement