To Survivor All Star στην κορυφή: Η αποψινή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού φέρνει τη μεγάλη ανατροπή

Ο Μάρτιος έκλεισε με το Survivor All Star να είναι στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο slot μετάδοσής του σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Το πρόγραμμα ήταν στην κορυφή με μέσο όρο 21,6% στο γενικό σύνολο του κοινού και 21,3% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Advertisement

Η αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη φαίνεται να έχει προβληματίσει τους παίκτες της Μπλε ομάδας η οποία όμως πρέπει απόψε να ανασυνταχτεί και να μπει δυναμικά στο στίβο μάχης αν δεν θέλει να ρισκάρει μία ακόμα απώλεια.

Μπλε και Κόκκινοι δίνουν τη μάχη τους για το έπαθλο σε ένα αγώνα με έντονες στιγμές και κρίσιμες αναμετρήσεις.

Advertisement

Όταν φτάσουν και οι δύο ομάδες στο Συμβούλιο του νησιού μία νέα ανατροπή περιμένει τους παίκτες. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως για να γίνουν ισάριθμες οι δύο ομάδες θα πρέπει ένας ή μία Survivor να περάσει από την Κόκκινη στη Μπλε. Η επιλογή του παίκτη θα γίνει από τους Survivors της Μπλε ομάδας η οποία χρειάζεται ένα δυνατό αγωνιστικά, νέο μέλος. Ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται να πρωταγωνιστούν σε αυτή την ψηφοφορία. Ποιον ή ποια θα καλωσορίσουν οι Μαχητές στην ομάδα τους και πώς θα διαχειριστούν την απώλεια οι Διάσημοι;

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement