Το τηλεφώνημα της Acun Media στον Γιώργο Αγγελόπουλο: “Μην υπογράψεις κάπου αλλού, θα παρουσιάσεις το Survivor”! [Βίντεο]

Το Survivor επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ και όπως φαίνεται αυτή την περίοδο η Acun Media αναζητά τα πρόσωπα που θα επαναφέρουν το ριάλιτι στις χρυσές του εποχές. Ένας από αυτούς που διεκδικεί η εταιρία είναι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον οποίο προορίζουν για την παρουσίαση.

Advertisement

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου και απάντησε με τον δικό του τρόπο. Ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Βασάλος αλλά ούτε και γω με το All Star Survivor. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει γίνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί 100% το Survivor και ποιες είναι οι προθέσεις τους γενικά».

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου επέμεινε, εάν έχει δεχθεί πρόταση για το κομμάτι της παρουσίασης, ο Ντάνος σχολίασε με χαμόγελο πως «επίσημα όχι». Τότε ο Γρηγόρης Μπάκας είπε πως «πριν από δύο ημέρες έμαθα από την Acun Media ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα και του είπαν το εξής. Μην υπογράψεις κάπου αλλού, θα γίνει το Survivor και θα το κάνεις εσύ»!

Advertisement

«Εγώ να σας αφήσω… ο Γρηγόρης γνωρίζει τα πάντα οπότε καλή συνέχεια» απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement