«Τρεις Χάριτες»: Θα δούμε το ριμέικ της σειράς;

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού παραχώρησε συνέντευξη ο δημιουργός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, Μιχάλης Ρέππας.

Advertisement

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε και στα ριμέικ των σήριαλ του Mega «Τρεις Χάριτες» και «Δις Εξαμαρτείν». Ο ίδιος έδωσε τέλος στη φημολογία που ήθελε τα 2 θρυλικά σήριαλ να επιστρέφουν.

Όλα όσα είπε:

Advertisement

«Τη σχέση μου με τον Θανάση Παπαθανασίου με τα χρόνια την έχουμε… μπετονάρει. Με τον Θανάση μαλώνουμε καθημερινά και πολύ. Στην προσπάθειά μας να στήσουμε ένα σενάριο ακούγονται λόγια βαριά. Με την Τζόυς Ευείδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη ήμασταν συμμαθητές.

Για τις “Τρεις Χάριτες” και το “Δις Εξαμαρτείν” είπε:

Advertisement

Δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε κάποιο ριμέικ. Οι δύο δουλειές μας, οι Τρεις Χάριτες και το Δις Εξαμαρτείν είναι αναπόσπαστα δεμένα με τη στιγμή και με το θίασο που τα υπηρέτησε. Μετά από την Άννα, τη Νένα, τη Μίνα και την Άννα Κυριακού δεν θα ήθελα να ξαναπλησιάσω χωρίς αυτές το θέμα Τρεις Χάριτες, ούτε αντίστοιχα και το Δις Εξαμαρτείν. Εάν κάναμε κάτι τηλεοπτικά, θα ήταν κάτι καινούργιο και μικρό, μέχρι 20 επεισόδια. Από τηλεοπτικές δουλειές έχω ζηλέψει το “Homeland”, θα ήθελα να το έχω γράψει εγώ», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement