Τζούλια Νόβα: «Δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου…»

Συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε η Τζούλια Νόβα και μεταξύ άλλων μίλησε για την τρυφερή σχέση με την κόρη της, το λόγο που δε μιλάει με τον πατέρα της, αλλά και την αλλαγή που ήρθε στην καθημερινότητά της με το σύζυγό της μετά τον ερχομό του παιδιού.

«Με βοηθάει ο θηλασμός στο να χάσω βάρος, ούτε ένα λεπτό δεν έχω στερηθεί κάτι. Από Σεπτέμβριο θα είναι πιο εύκολο να αφήνω τη μικρή και να εργαστώ. Τώρα δε γίνεται γιατί τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό. Στην αρχή δεν ήθελα να φαίνεται το παιδί, αλλά κυκλοφορώ τόσο πολύ έξω, οπότε την έχουν ήδη δει. Αν δεν είχα τη μικρή θα πήγαινα σε reality με το σύντροφό μου», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Advertisement

Η Τζούλια Νόβα είπε στη συνέχεια: «Είμαι ψύχραιμη σε όλα, από τη γέννα, μέχρι και όταν αρρωστήσαμε με κορωνοϊό κι εγώ, και ο Μιχάλης, και η κόρη μας. Δεν αντιμετώπισα δυσκολία με τον τοκετό στο σπίτι. Ήμουν πολύ ψύχραιμη και συνειδητοποίησα ότι αντέχω τον πόνο. Ο Μιχάλης μένει και μόνος του με τη μικρή, αλλάζει πάνες, υπάρχει βοήθεια, συνεργασία. Ήθελε από μικρός να γίνει πατέρας».

Δείτε το βίντεο

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ