Τζόυς Ευείδη: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα που την εξοργίζει-«Μου έρχεται να ξεράσω, μεγάλη ντροπή»

Δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους ξεσπάσματα είναι η αλήθεια αλλά η Τζόυς Ευείδη τα λέει πάντα έξω απ’ τα δόντια. Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που την εξοργίζει.

Όλα όσα είπε: Για το «Καφέ της Χαράς»!

Advertisement

«Στο Καφέ της Χαράς θα γίνει χαμός! Πολλή ίντριγκα! Πρόκειται να είμαστε μάρτυρες μιας παθιασμένης ερωτικής σκηνής. Δεν μπορώ να πω ανάμεσα σε ποιους αλλά θα… σας αποτελειώσω λέγοντας ότι, εκτός από αυτή τη σκηνή, θα έχουμε και μια εγκυμοσύνη».

Για τα νούμερα τηλεθέασης!

Advertisement

«Φυσικά και τα κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης! Τι δουλειά κάνω; Ασπριτζής; Στην τηλεόραση δεν δουλεύω; Φυσικά, τα κοιτάζω»

Για το Bachelor!

«Δεν έχω κάτσει να δω ολόκληρο επεισόδιο στο Bachelor γιατί θα μου ‘ρθει λίγο η τρέλα! Νιώθω τον εγκέφαλο να γίνεται πουρές. Δεν μπορώ αλλά από περιέργεια φυσικά και θα δω τα πάντα. Μου έρχεται να ξεράσω! Το θεωρώ μεγάλη ντροπή! Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σενάριο αλλά πιστεύω ότι είναι κακογραμμένο και κακοπαιγμένο σενάριο. Με κάτι αντούβιανες που περιφέρονται με τουαλέτες».

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ