Βασίλης Νομικός για Πρωινό μας: «Στη ζωή μου έχω μάθει να πηγαίνω εκεί που με θέλουν…»

Συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε ο Βασίλης Νομικός. Ο δημοσιογράφος απάντησε μεταξύ άλλων και για την αποχώρησή του από το «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΙ.

Advertisement

«Αυτή η ιστορία ξεκίνησε ως ένα φλερτ. Μετά ήρθε ο αρραβώνας, μετά ο γάμος, μετά ο χωρισμός, δηλαδή μία φυσιολογική γρήγορη σχέση. Τι θέλω να πω. Όταν με φώναξαν από τον ΣΚΑΪ, ήθελαν ενίσχυση σε αυτήν την εκπομπή. Όμως στην πορεία έβλεπα σημάδια. Να το πω πολύ τρυφερά, δεν ένιωθα τόσο πολύ ευπρόσδεκτος σε αυτήν την εκπομπή. Και επειδή εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να πηγαίνω εκεί που με θέλουν…», είπε αρχικά ο Βασίλης Νομικός.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Ο Βασίλης Νομικός είπε στη συνέχεια: «Δεν έγινε καβγάς, είδα σε αυτούς τους δύο μήνες που κάθισα, ότι τα σόγια δεν θέλανε… Δεν ένιωθα ότι είμαι μέρος και μέλος αυτής της ομάδας. Τη δικιά σας την παρέα στο Happy Day τη ζηλεύω, έχετε δέσει, είστε παρέα Εμείς νομίζω ότι δεν γίναμε ποτέ παρέα».

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά πρόβαλλε το απόσπασμα και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε όσα είπε ο δημοσιογράφος.

Advertisement

«Δεν έγινε κάποιος καβγάς, το είπαμε κι εδώ στην εκπομπή. Εγώ πιστεύω πως κάπως οι δρόμοι ξανασυναντώνται σε μια παρέα… Μπορεί κάποια στιγμή να έρθει εδώ στον ΣΚΑΪ και να κάνει ένα παιχνίδι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement