Βάσω Λασκαράκη: Το «όχι» στις Μέλισσες και το «ναι» στο Έρωτας Μετά

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο φιλοξενήθηκε η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε για να μπει στις Άγριες Μέλισσες αλλά και στο γιατί δέχτηκε τελικά να πρωταγωνιστήσει στο «Έρωτας Μετά».

Advertisement

«Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει. Σε αντίθεση με τον κουμπάρο μου, και καλό μου φίλο, Μελέτη Ηλία, όταν διάβασα το σενάριο για τις Μέλισσες, είπα ότι αυτό το έργο θα είναι η επιτυχία της χρονιάς.»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρόταση για παρουσίαση.

Advertisement

«Υπήρξε η πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως δεν ήρθαμε σε συμφωνία, δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ και καλώς έπραξα. Το πιο κοντά σε συζητήσεις ήταν με τον alpha. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Η αγωνία μου και το άγχος μου είναι το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δε μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί… Η αγωνία μου ήταν «τώρα αυτό θα είναι αλλαγή πορείας, αλλαγή καριέρας;».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement