Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η εκπομπή της Αλιμπέρτη έχει τις ίδιες στήλες με τη δική μου»

Στις νέες εκπομπές του ΑΝΤ1 που παρουσιάζουν η Ελίνα Παπίλα και η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό μας. Η παρουσιάστρια τόνισε πως κάποια πράγματα είναι πάνω από τα χρήματα και πως ήταν η πρώτη που έκανε ιατρική εκπομπή στην Ελλάδα.

Advertisement

«Όταν πηγαίνει ένας αιρετός εκπρόσωπος στο ευρωκοινοβούλιο δεν κουβαλάει μόνο το δικό του κομμάτι, αλλά και το δικό μας. Όταν κάνεις μια πράξη που μπορεί να αποβεί μοιραία, εκθέτεις και το έθνος, όχι μόνο τον εαυτό σου», είπε.

Για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, είπε: «Έχω δει κάποια αποσπάσματα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Κάποια πράγματα είναι πάνω από τα χρήματα. Δεν ξεπουλάω τις αξίες μου, ούτε το πώς αντιλαμβάνομαι το να κάνω τηλεόραση. Έκανα ιατρική εκπομπή το 2002, ήμουν η πρώτη στην Ελλάδα που το έκανε. Τα έχω κάνει όλα στην τηλεόραση, νιώθω πληρότητα».

Advertisement

Κλείνοντας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε για την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη: «Έχει τις ίδιες στήλες ακριβώς με τη δική μου εκπομπή. Μη σου πω ότι έχει και τον ίδιο καλεσμένο, γιατί ο Κωνσταντίνος Ξένος ήταν συνεργάτης μου τότε».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement