YFSF: Χολιγουντιανό υπερθέαμα από Στικούδη, Ματιάμπα – Κι η Μπέσυ Αργυράκη ντουέτο με τον … εαυτό της!


Ένα YFSF Χολιγουντιανού επιπέδου απολαύσαμε χθες βράδυ Κυριακής στον ΑΝΤ1! Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου αλλά και οι παίκτες μας καθήλωσαν με την λάμψη και τις μεταμορφώσεις τους!

Advertisement

Ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος μεταμφιέστηκε σε Ντίνο Ηλιόπουλο, κέρδισε την πρώτη θέση αλλά και οι άλλοι παίκτες πραγματικά μας εντυπωσίασαν!

Η Κατερίνα Στικούδη σαν James Blunt ερμήνευσε την τεράστια επιτυχία του You are beautiful και εξέπληξε τους πάντες εντός κι εκτός πλατό, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά όταν δεν είναι μόνο όμορφη αλλά και πολυτάλαντη:

Advertisement

Επική ήταν και η εμφάνιση του Ησαία Ματιάμπα που εμφανίστηκε στη σκηνή ως Ευτυχία Φαναριώτη και μας συντάραξε με την οπερατική εκδοχή του «Σε έχω κάνει Θεό»:

Στο YFSF όμως χθες το βράδυ μας περίμενε και μία ακόμη έκπληξη. Με αφορμή την μεταμφίεση της Μπέττυς Μαγγίρα σε Μπέσσυ Αργυράκη για την επιτυχία της «Ακατάλληλο για ανηλίκους», στη σκηνή φιλοξενήθηκε και η ίδια η ερμηνεύτρια. Η Μπέσσυ Αργυράκη γελαστή και κεφάτη όπως πάντα βρέθηκε στη σκηνή του χθεσινού YFSF και … έκανε ντουέτο με τον “εαυτό” της:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement