Your Face Sounds Familiar: Αυτά τα ονόματα συζητάνε για την Κριτική Επιτροπή του σόου

Το Your Face Sounds Familiar ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 και λίγο μετά την είσοδο του 2021 το δημοφιλές σόου μιμήσεων θα αρχίσει να προβάλλεται στις οθόνες μας.

Advertisement

Τα στελέχη του σταθμού έχουν συμφωνήσει ήδη με τους περισσότερους επώνυμους που θα λάβουν μέρος ενώ η Μαρία Μπεκατώρου, σταθερή αξία του σταθμού θα έχει και πάλι την παρουσίαση.

Σύμφωνα με όσα ακούσαμε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αυτό που μένει είναι να μπουν και οι υπογραφές με τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Μιχάλης Ρέππας συζητάνε με το σταθμό ενώ στο τελευταίο στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις με τη Μιμή Ντενίση και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Advertisement

Ωστόσο υπάρχει ένα εμπόδιο στο να υπογράψουν με τον Μιχάλη Ρέππα, αφού όπως ακούσαμε στην εκπομπή, έχει αποκλειστική συνεργασία με το ΜΕGA για το σίριαλ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», που θα προβληθεί όμως στο κανάλι τον Σεπτέμβρη!

Ο σταθμός επιθυμεί την συνύπαρξη Ζαχαράτου – Ντενίση λόγω της ίντριγκας που υπάρχει μεταξύ τους, ενώ ο Σταρόβας έχει μοναδική επικοινωνία με την Μαρία Μπεκατώρου, και δεν θέλουν να λείψει αυτό από το σόου.

Advertisement

Αναμένουμε λοιπόν τα νεότερα, και δεν θα αργήσουν να ανακοινωθούν αφού το σόου Your Face Sounds Familiar θα βγει άμεσα στον αέρα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement