Υπόθεση Φιλιππίδη: Οι απαντήσεις που ζήτησε η δικαιοσύνη από την Ζέτα Μακρυπούλια

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο. Η Ζέτα Μακρυπούλια καλείται να απαντήσει στο αν τέθηκε θέμα αντικατάστασης στην παράσταση του έργου “Κουζίνες” που ανέβηκε στο θέατρο Ήβη το 2008. Η πρώτη καταγγέλλουσα λέει πως ο βιασμός έγινε κατά τη διάρκεια ραντεβού με τον κατηγορούμενο για αντικατάσταση ρόλου στο εν λόγω θεατρικό έργο.

Advertisement

Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε την παρουσιάστρια και αποκάλυψε στο Πρωινό τα εξής: «Μέχρι και προχθές δεν είχε λάβει κανένα χαρτί η Ζέτα Μακρυπούλια για να πάει να καταθέσει στο δικαστήριο. Άρα όλα αυτά που λέγονταν ότι κρύβεται ή φοβάται ή ντρέπεται είναι αποκυήματα φαντασίας. Ούτε κρύφτηκε, ούτε τίποτα. Και κάτι που το λέμε για πρώτη φορά, ούτε τώρα έχει λάβει κανένα χαρτί.

Χθες το πρωί, χτύπησε το κινητό της και ήταν ένα σταθερό. Της είπαν ότι είναι από την Εισαγγελία, και ότι πρέπει να παραστεί την Τρίτη 11/10 στο Εφετείο. Εκείνη ρώτησε αν είναι επίσημο, γιατί δεν είχε λάβει κανένα χαρτί. Τότε εκείνοι της είπαν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται κλήση γιατί είναι χρονοβόρα, επειδή δεν είναι μάρτυρας για να κλητευτεί από την αρχή. Η πρόταση που της διατύπωσαν λοιπόν έχει ισχύ. Τότε, η Ζέτα Μακρυπούλια τους απάντησε πως έχει γύρισμα, θα το αλλάξει όπως και έκανε. Την Τρίτη θα πάει κανονικά στο δικαστήριο»

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement