Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη προς τον Ελληνικό λαό – Τα σενάρια για τα νέα μέτρα

Συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο Πρωθυπουργός μίλησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη χώρα και όπως υποστήριξε θα απευθυνθεί σήμερα το απόγευμα για άλλη μια φορά στον ελληνικό λαό για τον κορωνοϊό. “Αναγκαζόμαστε να πάρουμε κάποια πρόσθετα μέτρα και θα μιλήσω γι’ αυτό το απόγευμα”, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Advertisement

“Η κυβέρνηση προχωρά σε δύο επίπεδα: Πρώτον, απευθύνει έκκληση σε όλους να τηρούν τα υφιστάμενα μέτρα και εντατικοποιεί τους ελέγχους για την τήρηση αυτών. Δεύτερον, ο πρωθυπουργός θα απευθυνθεί στις 7 σήμερα το απόγευμα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες. Στο μήνυμά του θα τους ενημερώσει για το που βρισκόμαστε σήμερα στη μάχη με τον κορωνοϊό και θα ανακοινώσει νέα μέτρα προφύλαξης από αυτόν”, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Τα σενάρια για τα νέα μέτρα

Advertisement

Όσον αφορά τα νέα μέτρα, περισσότερα τοπικά lockdown, η υποχρεωτική χρήση της μάσκας παντού και η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας μεταξύ 1 με 5 π.μ. είναι τα επικρατέστερα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement