Ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη είναι ένα ζευγάρι πολλών ετών

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη, είναι ένα ζευγάρι ηθοποιών που μετράει 24 χρόνια γάμου.

Advertisement

Ένα ζευγάρι αγαπητό στον χώρο των συναδέλφων τους, πάντα απλό, πρόσχαρο και πρόθυμο.

Ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα και στην σχέση τους έχουν χτίσει θεμέλια βαθιάς αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης.

Advertisement

Όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι σε συνεντεύξεις τους η κοινή τους πορεία πέρασε από σκαμπανεβάσματα και φουρτούνες αλλά η αγάπη τους ήταν πιο δυνατή από οτιδήποτε ώστε να μην μπορεί ο ένας να ζήσει χωρίς τον άλλον.

Μαζί έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.

Advertisement

Τον Τίτο ο οποίος είναι 24 ετών και απόφοιτος της σχολής υποκριτικής του Ωδείου Αθηνών και την Μαρίνα 26 ετών που έχει αποφοιτήσει από το τμήμα βιοιατρικής τεχνολογίας.

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί τηλεοπτικά στην καθημερινή σειρά του STAR «3 μίλια» ενώ θεατρικά περιοδεύει ανά την Ελλάδα με την παράσταση «Η μεγάλη πλεκτάνη» όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Λεωνίδα Κακούρη, την Δήμητρα Ματσούκα και τον Θανάση Πατριαρχέα.

Την Φωτεινή Ντεμίρη τον χειμώνα που έρχεται θα την δούμε τηλεοπτικά σε 2 σειρές. Στο «κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη στο OPEN και στην κωμωδία των Ρέππα Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στο MEGA.

Οι 2 ηθοποιοί είναι πολύ ενεργοί στα social media και σήμερα ο Χάρης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες τους από το ταξίδι τους στην Βιέννη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement