Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεσπά για τις «Άγριες Μέλισσες»

Απαντάει αν η φετινή επιτυχία της εκπομπής του οφείλεται στο lead in που έπαιρνε από το πετυχημένο σήριαλ “Άγριες Μέλισσες”

Advertisement

Είναι σίγουρο ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα περάσει φέτος ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής του! Μετά τον τόσο επιτυχημένο χειμώνα στα επαγγελματικά του, η διάθεσή του είναι πολύ ανεβασμένη! Η εκπομπή του στον Αnt1«The 2night Show» σάρωνε τις περισσότερες φορές τα νούμερα τηλεθέασης κι επιπλέον κατάφερε να φιλοξενήσει στο πλατό του πολλά και ακριβοθώρητα ονόματα.
Ωστόσο υπάρχει ένα “αγκάθι” που βασανίζει τον παρουσιαστή.

Ολα όσα λέγονται για το πώς κατάφερε να πιάσει αυτά τα νούμερα τηλεθέασης… Και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και τον Γιάννη Βίτσα, αναφέρθηκε στο θέμα αυτό.

Advertisement

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία χρονιά. Το δείχνουν και οι αριθμοί τηλεθέασης που πάντα τους έχω δίπλα μου σε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι» εξήγησε.

«Δεν αμφισβήτησα ποτέ τις καλές και τις όχι τόσο καλές στιγμές. Θα πρέπει να σου τονίσω ότι και η περσινή χρονιά για το «The 2night show» ήταν πολύ καλή. Παίρναμε πάσα 3% – 5% και φτάναμε μέχρι 18% – 20%. Φέτος, με ένα πολύ καλό lead in από τις «Μέλισσες», κρατήσαμε τον κόσμο και δημιουργήσαμε πολύ όμορφες καταστάσεις.
(…) Κάποια στιγμή άκουσα ότι η εκπομπή πήγε καλά λόγω των «Μελισσών».

Advertisement

Είναι σημαντική η πάσα που παίρνεις, αλλά δεν διαρκεί πάνω από το πρώτο τέταρτο, άντε το πολύ μισή ώρα. Αν δεν αρέσει στους τηλεθεατές αυτό που παρουσιάζεις, θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα. Το ότι ένα δίωρο πρόγραμμα είναι συνεχώς πρώτο, δεν βασίζεται στο προηγούμενο πρόγραμμα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαι 47 ετών, στην ωραιότερη φάση της ζωής μου. Έπειτα από τόσα χρόνια εμπειρίας, μαθαίνω ακόμη. Έχω πολύ όρεξη να δημιουργήσω καινούργιες εκπομπές. Γουστάρω πολύ αυτό που ζω. Η χρονιά που πέρασε ήταν για μένα η αρχή μιας καινούργιας δεκαετίας»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement