Oι άντρες των 90’s που αγαπήσαμε!

Είναι οι άντρες που σημάδεψαν την δεκαετία του 90, ο καθένας για διαφορετικό λόγο!

Advertisement

Αν είσαι μεταξύ 30 με 60 σίγουρα τους ξέρεις και σίγουρα είχες αφίσες στο δωματίο σου ή κασέτες με τα τραγούδια τους στο ραδιόφωνό σου.

Σάκης Ρουβάς

Ακόμη και τώρα, οι νέες γενιές (μαζί με τις παλιές εννοείται) ουρλιάζουν το όνομά του! Ο εθνικός μας Σάκης Ρουβάς, αφού άφησε την πατρίδα του την Κέρκυρα κι εγκαταστάθηκε στην πρωτεύουσα, έγινε ο νούμερο ένα ποπ τραγουδιστής της Ελλάδος κάνοντας ακόμα και σήμερα πολλά κορίτσια να κλάψουν, να του σκίσουν τα ρούχα, να ουρλιάξουν, να τον βάλουν στις καρδιές αλλά και στα εφηβικά τους δωμάτια. Το ντεμπούτο του όμως μη ξεχνάμε ότι το έκανε το 1991 στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι “Πάρ’ τα” όπου μπορεί να μην απέσπασε την πρώτη θέση αλλά το τραγούδι βραβεύτηκε το καλύτερο του φεστιβάλ! Μην… αντιστέκεσαι στην γοητεία του απόλυτου σύμβολου των 90’s

Στέφανος Κορκολής

Advertisement

Αντίπαλο δέος του Σάκη Ρουβά, ένας μυστήριος παρθένος. Ο Στέφανος Κορκολής με κλασική παιδεία στο πιάνο και στη μουσική, με βραβεία για τις κλασικές του συνθέσεις, μπήκε δυναμικά στην ελληνική δισκογραφία αλλά και στα κοριτσοδωμάτια στις αρχές της δεκαετίας του 90. Βγάλαμε όλες το κραγιόν μας, χαθήκαμε στα μεγάλα πράσινα μάτια του και γίναμε μαζί του… σκόνη και θρύψαλα!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Την ίδια χρονιά, το 1991 έκανε και το πρώτο του γύρισμα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, άμουσο ακόμα αγόρι στο σήριαλ των «Απαράδεκτων» Και από εκεί η πορεία του είναι γνωστή. Ο αυστηρός Αιγόκερως μαγνητίζει το γυναικείο κοινό με τις έντονες γωνίες του και τα δακρύβρεχτα σήριαλ που γράφει, που όλες κατά βάθος θα θέλαμε να ήμασταν πρωταγωνίστριες! Φρουροί της Αχαΐας, Δέκα Μικροί Μήτσοι, Dolce Vita και με το «Η ζωή μας μια βόλτα» στα late 90s, τον κατέταξαν στους πιο περιζήτητους ζεν πρεμιέ.

Απόστολος Γκλέτσος

Advertisement

Με πιο άγρια ομορφιά και σαφέστατα πιο άγρια συμπεριφορά από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος. Τα κορίτσια που ήθελαν αγριάδες σίγουρα κοιμόντουσαν και ξυπνούσαν με τη φωτογραφία του κάτω από το μαξιλάρι τους. Τον γνωρίσαμε πρώτα από μια διαφήμιση μπύρας και μετά στο τμήμα «Ηθών» κέρδισε αμέσως τις γυναικείες καρδιές με την ωμή σεξουαλικότητά του. Η επιτυχία του κορυφώθηκε με τους «Ψίθυρους Καρδιάς» κερδίζοντας όχι μόνο την καρδιά της Ερατούς αλλά και όλου του γυναικείου πληθυσμού!

Λάμπης Λιβιεράτος

Κάτι τα δυο του μάτια τα γαλάζια, κάτι το ρομαντικό τραγούδι «Ας είχα τη δύναμη» «ανέβασαν» τον Λάμπη Λιβιεράτο στην κορυφή των προτιμήσεων του γυναικείου κοινού. Ο ξανθός τραγουδιστής είχε όλα τα κορίτσια στα πόδια του και ως γνήσιος Κριός, το απολάμβανε! Έτσι, μπαμ και κάτω!

Νίκος Παπαδάκης

Αναδείχθηκε ο ωραιότερος άντρας του πλανήτη το 1994 και όχι άδικα! Ο Νίκος Παπαδάκης ήταν ο κρυφός πόθος των μαμάδων μας και τώρα που μεγαλώνουμε, δεν τις αδικούμε!

 Άλκης Κούρκουλος

Το dna είναι dna, κι αυτό φάνηκε στο ευρύ κοινό κάπου στο 1993, όπου γνωρίσαμε τηλεοπτικά άλλον έναν γόη των 90s, τον γιο του Νίκου Κούρκουλου, τον Άλκη Κούρκουλο, μέσα από την τηλεοπτική σειρά Αναστασία! Ροκ εμφάνιση και μυστήριο στο βλέμμα, τον έκανε έναν από τους πιο hot άντρες της δεκαετίας!

Θανάσης Ευθυμιάδης

Χωρίς να υποδύεται μπλαζέ χαρακτήρες, φορώντας μια φόρμα για να μαζεύει ντομάτες στο εργοστάσιο της Χριστίνας Μαρκάτου, κατάφερε να κερδίσει το γυναικείο κοινό τόσο με την εμφάνισή του αλλά και με τον τρόπο που έκανε δικούς του, τους ρόλους! Ποιος δε θυμάται τον τηλεοπτικό Αντώνη που έκλεψε την καρδιά της παρ’ ολίγον πεθεράς του, και όλες ήμασταν με το μέρος της!! .

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement