Οι έρωτες που είδαμε στα ριάλιτι της τηλεόρασης

Οι έρωτες στα ριάλιτι είναι κάτι συνηθισμένο. Πάντα τα ειδύλλια ανεξάρτητα από το είδος του ριάλιτι είναι αυτά που πολλές φορές θα βοηθήσουν ακόμα και στα νούμερα τηλεθέασης. Υπάρχουν έρωτες που έχουν αφήσει ιστορία στο πέρας των τηλεοπτικών χρόνων και ακόμα τους θυμόμαστε. Βέβαια κάποιοι από αυτούς τους έρωτες κράτησαν και εκτός ριάλιτι, άλλοι πάλι με το που τελείωσε το ταξίδι του παιχνιδιού τελείωσε και το ειδύλλιο.

Advertisement

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι για φέτος είναι αναμφισβήτητα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης. Οι δύο παίκτες πριν μπουν στο Survivor ήταν ζευγάρι στην ζωή και μάλιστα αρκετό καιρό πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για αυτούς αφού κανόνισε να συναντηθούν στον Άγιο Δομίνικο.

Η Μαριαλένα βρέθηκε ως παίκτρια στο Survivor από την πρώτη μέρα και μετά από λίγο καιρό η δαιμόνια παραγωγή αποφάσισε να βάλει στο παιχνίδι τον πρώην της Σάκη Κατσούλη. Βέβαια οι συνθήκες που είναι πολύ δύσκολες τους έκαναν να έρθουν κοντά και να είναι ο ένας για τον άλλον στήριγμα μέσα στις δυσκολίες. Πολλοί λένε πως απλά ο Σάκης εκμεταλλεύεται την Μαριαλένα για περισσότερη δημοσιότητα αλλά ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει τελικά ανάμεσά τους.

Advertisement

Το πρώτο όμως ζευγάρι που βγήκε από το Survivor και μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι, είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Γνωρίστηκαν μέσα στο παιχνίδι και όπως ήταν φυσικό τα πειράγματα ήταν πολλά αλλά η ιστορία της αγάπης τους ξεκίνησε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Οι δυο τους περνάνε πολλές ώρες μαζί, στηρίζει ο ένας τον άλλον στα πάντα, συζούν και πολύ σύντομα θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ποιος είπε ότι ο έρωτας δεν περνάει από το στομάχι. Ένα άλλο ζευγάρι που δημιουργήθηκε μέσα στην κουζίνα του Masterchef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν. Οι δύο  παίκτες ήρθαν αρκετά κοντά από τις πρώτες μέρες του ριάλιτι μαγειρικής και έκαναν τους πάντες να μιλούν για το love story τους. Δεν δίστασαν να ανακοινώσουν μπροστά στην κάμερα ότι υπάρχει κάτι τρυφερό μεταξύ τους που ελπίζουν να πάει καλά και εκτός παιχνιδιού.

Advertisement

Την αρχή για τον έρωτα στην κουζίνα του Masterchef και την σκέψη στην παραγωγή να υπάρχει κάθε χρονιά ένα ειδύλλιο στο παιχνίδι την έκανε η Μαρία Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο. Πολλοί όταν ξεκίνησε αυτός ο έρωτας είπαν ότι είναι στημένο από την παραγωγή επειδή και οι δύο πέρα από καλοί μάγειρες είναι και άτομα που τους άρεσε ο φακός. Ωστόσο φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ακόμα και σήμερα, αρκετούς μήνες μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους.

Στα μουσικά ριάλιτι πέρα από την φωνή πάντα υπάρχει και ένας έρωτας. Ο πιο πρόσφατος είναι αυτός που απολαύσαμε στο House of Fame ανάμεσα στον Στέφανο Πιτσίνιαγκα και την Μαριάννα Κάρα. Από την πρώτη μέρα που μπήκαν στο σπίτι φάνηκε ότι υπήρχε μια ιδιαίτερη χημεία ανάμεσά τους. Κάποια χάδια και φιλιά που υπήρξαν ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν αρκετά για να αρχίσουν τα πειράγματα από τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και για να γίνουν θέμα σχολιασμού σε πολλές εκπομπές. Αυτό που περιμένουν τώρα είναι να δουν αν αυτό που ένιωσαν μέσα στο σπίτι του House of Fame είναι αρκετό για να κρατήσει και έξω.

Ο πρώτος έρωτας που δημιουργήθηκε μέσα σε μουσική ακαδημία και θα μείνει πάντα αξέχαστος στην ιστορία των ριάλιτι είναι αυτός της Μάρως Λύτρα και του Κώστα Καραφώτη. Γνωρίστηκαν στο Fame Story 1 και παρόλο που υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στην ζωή τους έξω από το παιχνίδι η φλόγα που υπήρχε ανάμεσά τους ήταν τόσο δυνατή που τους έκανε να τα ξεχάσουν όλα. Έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα που τα είχε όλα, ένταση, χωρισμό, αγάπη και πολλές επανασυνδέσεις μέχρι να πουν το τελικό αντίο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement