Oι καλύτερες στιγμές του Τρύφωνα Σαμαρά στην τηλεόραση

Αποτέλεσε αναμφισβήτητα το απόλυτο φαβορί του φετινού “J2US” αποδεικνύοντας ο αλέγκρος χαρακτήρας του, μπορούν να επισκιάσουν την… αφωνία του!

Advertisement

O Tρύφωνας αποτελεί τον άνθρωπο που όλοι θα θέλαμε για φίλο ή τουλάχιστον μέρος της παρέας μας. Ως κλασσικός καρκίνος, παθιάζεται με ότι κάνει, ακόμα κι αν αυτό είναι… το τραγούδι!

Στο φετίνο “J2US” τον αποκάλεσαν εξολοθρευτή και όχι αδίκως αφού κατάφερε να στείλει σπίτι τους, όχι ένα όχι δύο αλλά 5 ζευγάρια! Εν τέλει στον μεγάλο τελικό κατέκτησε την τρίτη θέση.

Advertisement

Ποιος όμως είναι πραγματικά ο Τρύφωνας Σαμαράς;

Γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο, Αττικής. Έχει έναν αδελφό, τον Γιώργο.

Advertisement

Στην τέχνη της κομμωτικής μυήθηκε από την μητέρα του, αλλά το αστέρι του έμελλε να λάμψει πανελλαδικώς μέσα από τις συμμετοχές του στα διάφορα τηλεπαιχνίδια!

Η φράση «ξεπατώθηκα» τον ακολουθεί μέχρι σήμερα και φυσικά αποτελεί μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές του!

Αξέχαστη έχει μείνει και η συμμετοχή του στο “Black Out”!

Έχει επιμεληθεί το hair styling των πιο διάσημων μοντέλων του κόσμου όπως της Ναόμι Κάμπελ, της Λίντα Εβαντζελίστα, της Κάρλα Μπρούνι, της Κέιτ Μος της Μόνικα Μπελούτσι και πολλών άλλων!!!

Το 1998 έγινε τραγούδι από τα Ημισκούμπρια με τίτλο “Η Μαγική τσατσάρα”

Το 2011 συμμετείχε στο “Dancing with the Stars” ενώ την ίδια χρονιά παρουσίασε την εκπομπή “Fab five” μαζί με τους Ηλία Ψινάκη, Λάκη Γαβαλά, Γιώργο Μέρλο και Πάνο Φασούλη.

Την άνοιξη του 2019, έγινε viral με το αυθόρμητο βίντεο του, το οποίο έκανε και βίντεοκλιπ! Αν μη τι άλλο, ο Τρύφωνας Σαμαρας is amazing!!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement