Πρόβα νυφικού για την Φαίη Σκορδά;

Ετοιμάζεται να ανεβεί ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον νέο αγαπημένο της;

Advertisement

Είναι από τα ζευγάρια που κατάφερε να κρύψει για καιρό τη σχέση του, όμως μετά τη δημοσιοποίησή της, όλα φαίνονται ότι οδεύει στα σκαλιά της εκκλησίας!

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος που είναι μαζί περίπου ένα χρόνο τώρα, φαίνεται ότι σύντομα θα κάνουν το μεγάλο βήμα να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου!

Advertisement

Οπως λένε άνθρωποι του κύκλου τους, η παρουσιάστρια του ANT1, είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και η ιδέα να κάνει το επόμενο βήμα έχει ωριμάσει πιο πολύ από ποτέ.

Καθόλου τυχαία λοιπόν η φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, όπου φοράει ένα τεράστιο δαχτυλίδι – βέρα και στη λεζάντα έγραψε: «Πόσο ευγνώμων είμαι που έχω ανθρώπους που μ’αγαπάνε αληθινά! Αυτή είναι η δύναμή μου. Στην υγειά σας».

Advertisement

Μάλιστα πάνω στη  φωτογραφία η παρουσιάστρια – ντυμένη στα λευκά!, έγραψε και τη φράση «love you» απευθυνόμενη στον σύντροφό της!

Αν μάλιστα ισχύουν οι φήμες ότι το δαχτυλίδι – βέρα είναι δώρο του αγαπημένου της,… τότε αναμφίβολα θα χορέψουν σύντομα τον χορό του Ησαΐα!

Εξάλλου η Φαίη μαθαίνουμε ότι έχει γνωρίσει τον Νίκο και στα παιδιά της, και στους γονείς της και στον πρώην σύζυγο, Γιώργο Λιάγκα. 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement