Ρένα Βλαχοπούλου: Έφυγε από τη ζωή ο 8ος αδερφός της, Σπύρος

Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Βλαχόπουλος που ήταν ο 8ος αδελφός της Ρένας Βλαχοπούλου. Ο 94χρονος σύμφωνα με την Espresso πέθανε κρατώντας στην αγκαλιά του μια οικογενειακή φωτογραφία, δείχνοντας την μεγάλη αγάπη που είχε στα αδέλφια του.

Advertisement

Η κόρη του Σπύρου Βλαχόπουλου είχε μιλήσει στην εφημερίδα για την απώλεια του.

«Είναι αλήθεια, ο μπαμπάς μου «έφυγε» τη Μεγάλη Πέμπτη μέσα στο γηροκομείο όπου τον είχαμε τους τελευταίους μήνες. Είχε πλήρη διαύγεια, μας έλεγε ιστορίες και με την θεία μου, την Ρένα και γενικά “έφυγε” ευτυχισμένος αν και είχε αρκετά προβλήματα υγείας» δήλωσε η κόρη του.

Advertisement

Ακόμη, είπε: «Είμαι ευτυχισμένη που ο μπαμπάς μου θυμόταν τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή. Και είμαι υπερήφανη που με βάπτισε η θεία Ρένα και φέρω το όνομα της».

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην ίδια εφημερίδα, ο Σπύρος Βλαχόπουλος είχε πει για την αδερφή του: «Για εμάς η Ρένα υπήρξε και μάνα και πατέρας μαζί. Εκείνη μας βοήθησε να ορθοποδήσουμε και να σπουδάσουμε […] Καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στη ζωή του. Η αδελφή μου δεν επιθυμούσε να αποκτήσει παιδιά. Είχε περιπέτειες στο να αποκτήσει παιδί».

Advertisement

Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε συνολικά 8 αδέρφια.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement