Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στην πρώτη του συνέντευξη ως «Λευτέρης Ορφανός»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την σειρά Σασμός και όπως φαίνεται έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω. Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα έχει ξεκινήσει και ο νέος κύκλος θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικός.

Advertisement

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, τον οποίο θα δούμε στον ρόλο του «Λευτέρη Ορφανού» μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής για τη συνέχεια της σειράς.

Όσον αφορά στον ρόλο του ο ίδιος αποκάλυψε: «Μου άρεσε σαν ιδέα αλλά και το γεγονός της συμμετοχής σε μια σειρά για να ανακατευτεί η τράπουλα. Να δώσεις ότι μπορείς σε μια επιτυχημένη σεζόν που έκανε ο Σασμός την περασμένη χρονιά. Σε συνδυασμό, λοιπόν, με όλα αυτά, το ταξίδι φαντάζει πολύ όμορφο. Διαβάζοντας και το ρόλο του Λευτέρη Ορφανού, θεώρησα ότι είναι ένα πολύ ωραίο βήμα. Ένας άνθρωπος που θα έχει ρόλο και εξέλιξη μέσα στο χρόνο που θα βρίσκεται η σειρά. Θα έχει λόγο, θα παλέψει και ο ίδιος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, δυστυχώς. Αλλά είναι ένας ρόλος που ξέρει να κινείται πολύ καλά στο χώρο που βρίσκεται».

Advertisement

Ο ίδιος αποκάλυψε και στοιχεία του χαρακτήρα του «Λευτέρη Ορφανού»: «Θα δούμε τον Λευτέρη Ορφανό άλλες φορές να είναι ψυχρός κι άλλες απόλυτα επαγγελματίας, με ότι συνεπάγεται. Ο Ορφανός επηρεάζεται από την προσωπική του ιστορία. Είναι ένας ανοιχτός ρόλος και ανάλογα με την εξαιρετική βοήθεια των συναδέλφων μου θα μπορέσει να αναπτυχθεί». 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement